“Een neutrale branche organisatie die de belangen van sign bedrijven behartigd”

Hierdoor hebben we besloten om ons aan te sluiten als “Aangesloten Leverancier” bij de branche organisatie SI’BON.

Als dé overkoepelende organisatie voor sign biedt SI’BON een brede dienstverlening aan haar leden.

Op vele vlakken ondersteunt SI’BON de aangesloten bedrijven. Met meetings, seminars, excursies, bedrijfsbezoeken en nieuwsbrieven worden de aangesloten signbedrijven op het gebied van technische ontwikkelingen, trends en innovaties, interne organisatie, branche-ontwikkelingen en wetgeving geïnformeerd.

Ter verbreding van de vakkennis biedt SI’BON een gevarieerd pakket van cursussen en trainingen aan en zet zij zich daarnaast in voor de ontwikkeling van de MBO beroepsopleiding Signmaker in Nederland.

SI’BON is voor duurzaam samenwerken, de grondlegger voor de sign-cao en veilig werken. In samenwerking met de VSBN en de LBV heeft zij zowel een Arbo-catalogus als een erkend branchemodel voor de RI&E ontwikkeld. En met de collectieve verzekeringen van SI’BON kunnen er veel risico’s worden geëlimineerd.

Voor een individueel signbedrijf is er in collectief verband bij SI’BON veel voordeel te behalen.

Kortweg, een zeer mooi initiatief dat we met Franca Products NV als toeleverancier aan sigbedrijven alleen maar kunnen toejuichen.

Categories: Nieuws

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.